Hemlagad barnmat

Eftersom barnmaten är ungefär tio gånger dyrare här än i Finland (riktigt på riktigt) så bestämde jag mig i dag för att vara en riktigt husmor, generic abortion köpa hem lite hönsfiléer och laga barnmat själv. Visst brukar Astrid dagligen få ta del av den mat jag stoppar i mig (utan salt naturligtvis), prostate men då jag inte äter kött kändes det här som extra många marthapoäng (eller några andra poäng). Att lilla A dessutom åt upp hela portionen, bestående av kyckling, morot, potatis och zucchini var en stor seger, då man serverar henne burkmat sjunker det nämligen på sin höjd ett par skedar.

3 thoughts on “Hemlagad barnmat

  1. Här har vi också lagat all barnmat själv. Det ledde sen naturligtvis att Freja vägrade äta burkmat även då det skulle ha varit bekvämt (för oss föräldrar)… Nu äter ju stora dagisflickan Freja redan precis samma som vi föräldrar.

  2. Elli: Jo, burkmat har aldrig varit någon hit hos oss (bara frukt och bär burkarna). Jag väntar så på den dagen då salt blir tillåtet, så A kan börja äta normalt. Tänk att Freja redan går på dagis, och du är lektor, visst var det så? Grattis!

  3. Det var nog jätte skönt då salt blev tillåtet, men ungefär samma tider insåg Freja att hon kan säga nej till mat som helst inte vill ha. Det är alltså diskutabelt ifall det blev lättare eller inte, fast vi har haft den policyn att om hon inte äter det hon bjuds på, så får hon vara utan.
    Tacktack :) Jo, varit lektor nu i hela 20 dagar och första veckan på jobb är redan avklarad. Freja är (åtminstone ännu) ett jätte hurtigt dagisbarn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.