Friluftsliv

Vi har faktiskt hunnit vara ute lite i dag (och i går). Det tog ungefär två åk i (den pyttelilla) pulkabacken tills Edith meddelade att hon var dödshungrig och det var dags att gå in. Känns alltid meningsfullt att klä på två barn i full vinterutstyrsel för en kvart i det fria.

DSC_1126DSC_1123

DSC_1241

 

Dessutom låg kameran på matsalsbordet, så bilderna är från en annan solig dag, men ungefär så här såg det i varje fall ut.

2 thoughts on “Friluftsliv

  1. Det är altid lika givande! Älskar dagarna då jag krånglar in två barn i toppakläder (med yllekläder under) för att klä av ett barn som skall gå kissa, för att sedan klä på det igen, gå 500m till dagis, klä av dom, inse att dom är påväg ut och klä på dem igen. Det har hänt mera än en gång, om vi säger så….

  2. fua: Låter ljuuvligt! Och skönt att höra att man får sporta med det här i flera år framåt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.