Tidsbristen

Vi (eller Miika) fick Helsingin sanomat i julklapp. Hurra tänkte jag, nu när den kommer i ett vettigt format och allt. Men när är det meningen att man ska hinna läsa dagstidningen med två barn hemma? Jag hinner ju inte ens läsa alla de bloggar jag vill, knappt så jag hinner scrolla genom facebook.

Här om dagen försökte jag bläddra i gårdagens tidning (det är ju inte så att jag skulle hinna/orka gå efter tidning på morgonen). Jag började läsa en mycket intressant artikel (om vad kan jag inte minnas), hann ungefär halvvägs till ett av mina barn behövde mig. Och det är på riktigt så mycket jag läst HS denna vecka. Snälla egentid KOM TILLBAKA!

3 thoughts on “Tidsbristen

  1. Oj vet du, jag undrar precis det samma. Varje gång det ringer en telefonförsäljare som vill sälja en tidning så kan jag med gott samvete säga att kanske någongång senare i livet när man har tid att läsa. Känns skönt o höra att det inte bara är jag som inte lyckas ens öppna tidningen.

  2. Tinne: Jag brukar också förklara för försäljarna att jag inte läser tidningar (vilket ju är ganska nära sanningen), och det brukar räcka som förklaring. Förutom de gånger de försöker tråka någon annan tidning, som också är en tidning.

  3. Jep, jep. Jag har hbl och dessutom gåvoprenumerationer av Bya Nytt (don’t ask), Red, Femina och mannens Monocle som ligger på hög och samlar damm med Zadie Smiths nyaste som jag läst ungefär femton rader av sedan november.

Leave a Reply

Your email address will not be published.