Uppståndelsen

Eftersom jag återgått till att leka husmor på landet, i dag, tänkte jag att det kanske också är dags att återgå till den här bloggen. Vad ska jag annars fylla mina dagar med? Problemet är väl främst att mitt liv inte är så väldans spännande just nu. Nåja, fel i huvu får man ju om man inte har någonting att göra. Och om jag nu börjar med att småblogga lite i smyg (öva mig). Så blir det säkert helt fantastisk när jag avslöjar för allmänheten att jag är tillbaka. Se det som en dagbok tillsvidare, för det är väl det bloggar är.

6 thoughts on “Uppståndelsen

  1. HURRAA! Vad roligt du är tillbaka! Bloglovin avslöjade dig… :) Hoppas ni alla har det bra! Kram från Sofie

  2. Nääj! Sofie, nu sätter du ju press på mig. Jag som tänkte öva lite i smyg. Allt väl här. Annorlunda. Om allt går väl kommer vi på en mini-semester till Köpenhamn i december. Hoppas du/ni hinner ses då!

  3. TAAACK Micaela! Du värmer mitt hjärta, samtidigt som jag får lite prestationsångest (och kommer ihåg vad min kloka syster brukar säga “Alla läser och internet är evigt.”)

Leave a Reply

Your email address will not be published.