Graviditetsnojor

Gud vad jag börjar bli trött på det här graviditetsnojande (ja, ailment jag väntar alltså barn för den som inte visste). Från att ha plussat har mitt liv varit ett enda genomlevande av olika etapper. Först de kritiska tre månaderna, klarar hen sig? Sedan första ultran och blodprovet, kommer vi igenom med rena papper, sedan lite misstänkt vattkoppa (mina föräldrar visste inte om jag insjuknat som barn), andra ultra, försvunna rörelser,för hög puls, för lågt hemoglobin. I dag har 90,4 % av min graviditet passerat. Det måste väl åtminstone ses som någonting positivt. Fast nu blev jag nojig över att ha skrivit det här inlägget, öppet för hela världen att läsa.

3 thoughts on “Graviditetsnojor

  1. Åh vad roligt, grattis till er alla! Betyder det att ni har en ny liten en med till Kbh i december?

  2. Så underbara nyheter! Inte nojorna då, men bebisen! En får gratulera och gör det så gärna!

Leave a Reply

Your email address will not be published.